Een reclamebord voor naast de weg geeft 24 uur per dag promotie op een plek waar duizenden mensen langskomen. In veel gevallen heb je voor een veel lagere investering dan adverteren in kranten of op internet de mogelijkheid om je in de kijker te spelen bij potentiële klanten.

Hoewel reclame zich tegenwoordig vaak online afspeelt, zal een reclamebord voor naast de weg natuurlijk nooit ophouden te bestaan. Op knooppunten en zeer druk bezochte wegen zie je vaak enorme borden op zuilen. Dit is natuurlijk enorm effectief. Onderschat ook niet de kracht van een reclamebord met bewegwijzering richting jouw bedrijf. Want zodra de loop er eenmaal inzit, weten de klanten jouw onderneming veel makkelijker te vinden en zullen ze blijven terugkomen.

Reclamebord voor naast de weg is goedkoop promotiemiddel voor bedrijf

Een reclamebord voor naast de weg is altijd een eenmalige investering. Je weet dus precies waar je aan toe bent qua kosten. Ook geeft dit je een professioneel imago. Het publiek zal automatisch jou gaan erkennen als een autoriteit op je gebied, omdat je onontkoombaar aanwezig bent. Een reclamebord langs de weg is verder niet alleen gangbaar voor grote bedrijven of makelaars in bedrijfshuisvesting. Ook als je een wat kleiner bedrijf bent kun je door middel van zo’n bord je omzet of je bezoekersaantallen boosten.

De combinatie met verlichting in een reclamebord of zelfs bewegende beelden zal 24-7 hét uithangbord zijn voor jouw business. Een tuincentrum of parketboer met een reclamebord naast een weg waar dagelijks duizenden mensen langskomen, zal een eerste keuze voor mensen in die regio zijn om te bezoeken als ze zo’n product nodig hebben.

Tips voor jouw reclamebord aan de weg

Check de prijzen en mogelijkheden van gespecialiseerde bedrijven in jouw stad of regio en vraag om een offerte. Let bij je prijsbepaling ook op de kwaliteit. De weersomstandigheden in ons land zijn immers niet altijd even positief voor reclameborden langs wegen. Overweeg ook een schoonmaak- en onderhoudscontract bij het bedrijf dat je wil inschakelen voor je reclamebord langs de weg of de straat.

Als je een keuze maakt voor een reclamebord voor naast de weg kun je in je offerte zaken laten opnemen als:

  1. Maken zij eventueel het design, houden ze zich aan de kleurstelling van jouw logo en huisstijl, is het een eenzijdig of dubbelzijdig reclamebord?
  2. Verzorgt jouw aanbieder de montage en is dit bij de prijs inbegrepen?

Kies je voor verlichting of bewegend beeld in je bord of wordt het een ouderwets bord van weersbestendig plaatmateriaal?