Voor de cover van uw boek opmaken en drukken ervan kunt u professionals inschakelen. De eerste indruk van uw boek is de omslag ervan. Het kan iemand uitnodigen tot het lezen van uw boek of juist ervan weerhouden. De cover van uw boek kan er ook voor zorgen dat uw boek opvalt tussen de boeken van hetzelfde genre en die vaak ook op dezelfde plank staan. Vaak zijn dat redenen om de cover van uw boek opmaken en drukken ervan uit te besteden.

Zoals gezegd is het een optie om de cover van uw boek opmaken en drukken van uw boek door Ipskamp Printing te laten drukken. U kunt natuurlijk zelf ook de omslag van uw boek ontwerpen. U hebt het boek geschreven en u weet dus als beste wat het onderwerp van uw boek is en u heeft misschien ook al een beeld van hoe het ontwerp moet worden. Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden dient te worden bij de cover van uw boek opmaken en drukken. Zo moet er rekening gehouden worden met de breedte van de rug. De rugbreedte is niet alleen afhankelijk van het aantal pagina’s, maar bijvoorbeeld ook van de papiersoort waarop het boek gedrukt gaat worden. Dit kan, naast de eerste indruk dat een ontwerp geeft, ook een reden zijn dat u de cover van uw boek opmaken en drukken aan de professional overlaat.

Boek coversOf u nu kiest voor de cover van uw boek opmaken en drukken ervan aan professionals over te laten of dat u kiest voor zelf de cover van uw boek opmaken en drukken ervan te laten doen, in beide gevallen moet het resultaat een boek zijn waarover u tevreden bent. Het moet een boek zijn dat u vol trots aan anderen kunt presenteren.