Technologische ontwikkelingen zijn een zegen voor personen die actief zijn in de makelaardij. Smart2VR heeft deze ontwikkelingen scherp in de gaten gehouden en kan zodoende de beste software voor makelaars aanbieden. Marketing draait tegenwoordige vooral om beleving en ervaringen. De professionele VR-app die men bij ons kan afnemen, staat garant voor een onderdompelende ervaring voor uw klant.

De beste software voor makelaars is beschikbaar voor zeer schappelijke prijzen die ook de kleine ondernemer zich prima kan veroorloven. Met een abonnement kan er beeld en geluid gedeeld worden met een naar eigen smaak ingerichte app. Dit is niet moeilijk of ingewikkeld. U geeft simpelweg de gewenste functionaliteiten en stijlelementen door. Op basis van het aangeleverde concept bouwen wij vervolgens de beste software voor makelaars.

De beste software voor makelaars wordt continue bijgeschaafd en doorontwikkeld. Updates worden automatisch toegepast, u heeft er werkelijk geen omkijken naar. De laatste inzichten verwerken wij vliegensvlug, het hoogst mogelijke gebruiksgemak staat centraal. Honderden ondernemers gingen u al voor. Zij hebben letterlijk de toekomst gezien toen ze hun eigen app via de smartphone konden aanschouwen. Neem contact op voor het ontvangen van uitleg en demonstratie van de uiteenlopende mogelijkheden. Wij hebben zondermeer de beste software voor makelaars in huis. Zo kan er gekozen worden uit een heel aantal labels. Deze zijn stuk voor stuk toegespitst op een bepaald deelgebied. De labels zijn onze budgetoplossing voor startende bedrijven. Ze hebben als groot voordeel dat er geen tijd en geld besteed hoeft te worden aan het van de grond af opbouwen van een app. Op deze manier houden we de beste software voor makelaars betaalbaar voor iedereen.

VR softwareMobiele applicaties worden voor van alles en nog wat gebruikt, dus waarom niet voor het virtueel bezichtigen van een woning? De beste software voor makelaars toont huizen alsof je er echt aanwezig bent, zonder feitelijk een stap buiten de deur te zetten.

App voor makelaars gebruiken